Home » Training » IPMA Trainingen » IPMA C Projectmanagement

IPMA C Projectmanagement

Deze training is voor projectleiders en managers die hun kennis en inzicht in projectmanagement willen verbreden. Na afloop van de training kun je het internationale IPMA C certificaat behalen.

Door deze training krijg je relevante projectmanagementkennis die je direct kunt toepassen op je projecten. Praktische theorie over de omgeving van een project, de mensen op het project en hoe je plant, organiseert, resultaat levert en afrond. De ervaring van anderen die jou in staat stelt om succesvoller te zijn in je eigen projecten.

Drie leerdoelen:

  • Meer dan voldoende kennis en inzicht om het IPMA C examen met succes te halen.
  • Kennis en inzicht in je eigen professionele ontwikkeling.
  • Keuze maken welke van de technieken je direct in de praktijk gaat toepassen.

Theoriegedeelte (fysiek)

De training bestaat uit twee losstaande dagen (afhankelijk van de coronamaatregelen) en zes online bijeenkomsten van 3 uur. De volgende onderwerpen komen aan de orde.

  • Projectmanagement praktijk
  • Projectmanagement omgeving
  • Mensen in en om het project
  • Persoonlijke ontwikkeling

De theorie training bestaat uit een mix van kennisinjecties, oefeningen, discussies en eLearning. Nadat je het theorie examen hebt behaald, gaan we door met het praktijkgedeelte.

De prijs voor deze training is € 2395,= (ex BTW) per persoon en exclusief de kosten die IPMA Certificering in rekening brengt. Alle trainingsmaterialen (boek, handout) en toegang tot de eSchool zijn inbegrepen)

Inschrijfformulier Theorie D en C (589 downloads)

Praktijkgedeelte

Hier moet je aantonen dat je naast je kennis ook competent handelt. Wij begeleiden jou om dat goed onder woorden te brengen. Je krijgt daarvoor een persoonlijke coach die je scherp houdt. Vlak voor het praktijkassessment geven we je een assessmenttraining. Als je competent bent, dan is het onmogelijk om niet te slagen. Wij helpen je daarbij.

De prijs voor de theorietraining en de begeleiding is € 3995,= (ex BTW) per persoon en exclusief de kosten die IPMA Certificering in rekening brengt.