Home » PM – Training » IPMA Trainingen

IPMA Trainingen

Het competentieraamwerk van de International Project Management Associatie (IPMA) is een hulpmiddel voor professionele ontwikkeling als projectmanager. Onze trainingen zijn aan de hand van dat raamwerk ontwikkeld. Je kunt de volgende onderwerpen verwachten:

  • Praktijk, de vaktechnische onderwerpen: aanpak, eisen en doelen, scope, tijd, organisatie en informatie, kwaliteit, financiën, mensen en middelen, inkoop, planning en beheersing, risico en kansen, belanghebbenden, verandering en transformatie. Dit zijn alle onmisbare technieken die je nodig hebt om je project te structureren, uit te voeren en succesvol af te ronden.
  • Mensen, de gedragsmatige onderwerpen: zelfreflectie en management, persoonlijke integriteit en betrouwbaarheid, persoonlijke communicatie, relaties en betrokkenheid, leiderschap, teamwerk, conflicten en crisis, vindingrijkheid, onderhandelen en resultaatgerichtheid.
  • Contextuele onderwerpen: strategie, besturing, naleving, macht en belangen, cultuur en waarden.

Alle trainingen kunnen worden afgesloten met een officiële IPMA certificering. Afhankelijk van het niveau behandelen we sommige onderwerpen wat dieper, maar dat spreekt voor zich.

Al onze trainingen zijn gebaseerd op de Individuele Competentie Baseline (ICB 4) van de internationale project management vereniging IPMA, in Nederland vertegenwoordigt door IPMA Nederland.

Wij hebben de verschillende IPMA trainingen, start hier en blader door de pagina’s>>