Home » PM – Training » IPMA Trainingen » Alleen voor senior projectmanagers

Alleen voor senior projectmanagers

Als jij meer dan 5 jaar projectmanagementervaring hebt en vindt dat je een senior bent, dan behoor je tot de doelgroep. Want tijdens deze training ontwikkel je samen met anderen de executive projectmanagement mindset die je nodig hebt in de directiekamers van jouw opdrachtgevers.

Het programma

In een aantal uiterst interactieve bijeenkomsten wissel je met andere senior projectmanagers ervaringen en inzichten uit. De trainer, ruim veertig jaar actief in het vak, daagt je uit om buiten je comfortzone te denken en te handelen. Samen ontdek je:

  • Hoe je de mensen in en om je project kunt betrekken.
  • Hoe je door structurering jouw taak als manager vereenvoudigt.
  • Hoe je het externe krachtveld succesvol kunt benutten.

Tussen de bijeenkomsten in is er een uitgebreid zelfontwikkelingsprogramma waarin je die mindset verder ontwikkelt. Je gaat aan de slag met jouw persoonlijke situatie en profiteert van de inzichten van de andere (senior) deelnemers. Maar dat is nog niet alles.

Wij gebruiken de Individuele Competence Baseline van de Internationale Project Management Associatie (IPMA). Deze gids bundelt de inzichten van duizenden projectmanagers over de hele wereld. Het is het uitgebreidste competentieraamwerk voor projectmanagement wat er bestaat en bevat een schat aan tips voor goed projectmanagementgedrag.

Aantal bijeenkomsten

Afhankelijk van de geldende richtlijnen in verband met de Corona-pandemie vinden de uiterst interactieve bijeenkomsten fysiek dan wel online plaats. Als we fysiek kunnen dan hebben we het over vier dagen in een mooie ambiance, online spreken we over acht dagdelen. We spelen in op de actuele situatie waardoor het mogelijk is dat het een combinatie van fysiek en online zal worden.

Het resultaat

Doordat je een executive mindset ontwikkelt, ga je met grotere vastberadenheid aan de slag. Je verhoogt de waarde die je voor de organisatie hebt. Als je dan ook nog deze lessen in de praktijk brengt en dit kunt aantonen ligt het felbegeerde IPMA A of B certificaat binnen handbereik. Ook bij dit laatste kunnen wij je begeleiden.

Tarief € 2.495 (excl. BTW)

Wanneer we fysiek bijeenkomen dan zijn de arrangementskosten € 100 per dag.

Informeer naar het tarief voor individuele begeleiding wanneer je de IPMA Certificering op A of B niveau wilt gaan doen.

Wanneer starten wij

In 2021 willen in de tweede helft mei starten. Bij drie deelnemers gaat deze ‘expeditie’ al door. De exacte datum spreken we af zodra we dit aantal hebben bereikt. Het maximum aantal deelnemers is negen.

Hoe weet je of dit iets voor jou is?

Door te bellen naar 020 4722460 en een afspraak te maken met de trainer, die legt je uit wat we gaan doen en hoe dit jou helpt in je professionele ontwikkeling. Of je schrijft je in voor de eerstvolgende workshop ‘Alleen voor senior project managers’.