Home » Dhirata

Dhirata

Wij vinden dat ieder mens zijn eigen talenten kan ontdekken en verder ontwikkelen. Het is onze missie om daarin te begeleiden door het delen van onze kennis, ervaring, inzicht en het ontwikkelen van relevante traingen. Met als doel dat mensen hun eigen kracht in kunnen zetten voor een betere wereld.

Toen wij in 2000 begonnen met Dhirata was onze missie de wereld een betere vorm van management en leiderschap te geven. We hebben in verschillende landen gecoacht, getraind, gefaciliteerd, geschreven en leerproducten ontwikkeld. Met succes, want inmiddels bestaan we anno 2020 al twintig jaar. Elke economische crisis hebben we doorstaan door dicht bij onszelf te blijven.

Wij zijn pragmatisch, flexibel en wendbaar. Het is altijd onze intentie om daar te gaan waar onze klant naar toe wil en we zijn niet bang om gevraagd en ongevraagd pragmatisch advies te geven.

Ondanks de vele verontrustende berichten in de media zien wij een positieve toekomst omdat wij geloven in zowel de creativiteit als de genialiteit van de mensheid. Wij zijn in staat om de uitdagingen van de 21ste eeuw om te buigen tot unieke kansen, tot welvaart voor de meeste (want we zijn ook realistisch) inwoners van deze planeet.

Wij willen verder groeien in invloed door het organiseren en ontwikkelen van lezingen, seminars, relevante trainingen en eLearning om leidinggevenden en hun collega’s hun unieke bijdrage aan organisaties te laten ontdekken en benutten. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op en laat ons je overtuigen.