Home » Dhirata

Dhirata

Wij vinden dat ieder mens zijn eigen talenten kan ontdekken en verder ontwikkelen. Het is onze missie om daarin te begeleiden door het delen van onze kennis, ervaring, inzicht en het ontwikkelen van relevante traingen. Met als doel dat mensen hun eigen kracht in kunnen zetten voor een betere wereld.

Toen wij in 2000 begonnen met Dhirata was onze missie de wereld een betere vorm van management en leiderschap te geven. We hebben in verschillende landen gecoacht, getraind, gefaciliteerd, geschreven en leerproducten ontwikkeld. Met succes, want inmiddels bestaan we anno 2020 al twintig jaar. Elke economische crisis hebben we doorstaan door dicht bij onszelf te blijven.

De crisis ten gevolge van de Corona uitbraak levert weer nieuwe uitdagingen. Hoe normaal zal dat ‘nieuwe normaal zijn’. Ook daar zullen we samen met onze klanten een antwoord op vinden:

Wij zijn pragmatisch, flexibel en wendbaar. Het is altijd onze intentie om daar te gaan waar onze klant naar toe wil en we zijn niet bang om gevraagd en ongevraagd pragmatisch advies te geven.

Het nieuwe normaal vraagt om een andere manier van leren en ontwikkelen van professionals. Daar hebben wij over nagedacht: