Home » Workshop: Altijd Agile als Individu

Workshop: Altijd Agile als Individu

Duur: 1/2 dag

De wereld verandert snel en onvoorspelbaar, het vermogen om als professional mee te bewegen is een vereiste om succesvol te zijn. In deze interactieve workshop ontdek je hoe het met je eigen wendbaarheid of agility gesteld is en krijg je handvatten om deze verder te ontwikkelen.

Agility of wendbaarheid is het vermogen om steeds aan te sluiten op wat er in je omgeving speelt. Iedereen is je klant, je luistert naar hun behoeften en past je plan daarop aan. Jouw bijdrage aan hun succes bepaalt hoe succesvol je feitelijk bent. Je leert jezelf te bevrijden van belemmerende overtuigingen waardoor je sneller in staat bent om veranderingen te onderkennen. Op deze manier ontwikkel je jezelf tot een entrepreneur die zijn talenten aanbiedt om anderen succesvoller te maken.

Naast individuele wendbaarheid is er die van een groep, want samen bereik je meer dan alleen. Je leert om met anderen mogelijkheden te ontdekken om blijvend het verschil te maken.  Daarom is deze workshop uitermate geschikt voor teams die agile moeten werken en daar moeite in ervaren.

De workshop bestaat uit de volgende onderwerpen:

  1. Hoe wendbaar ben jij?
  2. Belemmerende overtuigingen?
  3. Ondernemende wendbaarheid?
  4. Hoe wendbaar zijn jullie met elkaar?

Elk onderwerp start met een korte inleiding waarna het echte werk begint, van individuele reflectie via groepsopdrachten naar een gemeenschappelijke eindopdracht waarin het gaat om de toegevoegde waarde voor een wereld in verandering.