Home » Training » IPMA Trainingen » Van Senior naar Executive Projectmanager (IPMA A/B)

Van Senior naar Executive Projectmanager (IPMA A/B)

Doelgroep

Dit is een trainingsprogramma voor Senior Projectmanagers met minstens 5 jaar ervaring die zich willen ontwikkelen naar een Executive Niveau.

Het programma

Gedurende drie intensieve tweedaagse bijeenkomsten wissel je met andere Senior Projectmanagers ervaringen en inzichten uit. De trainer daagt je uit om buiten je comfortzone te denken en te handelen. Met elkaar ontdek je:

– Hoe je de mensen in en om je project moet betrekken.

– Hoe je door structurering jouw taak als manager vereenvoudigt.

– Hoe je het externe krachtveld succesvol kunt benutten.

Tussen de bijeenkomsten in, is er een uitgebreid zelfontwikkelingsprogramma waarin je die mindset ontwikkelt die in de directiekamers van jou verwacht wordt.

Het resultaat

Doordat je een executive mindset ontwikkelt, ga je met grotere vastberadenheid aan de slag. Je vergroot jouw waarde voor de organisatie. Na enige tijd is het mogelijk om op IPMA A of B niveau te worden gecertificeerd, als onderdeel van dit programma begeleiden wij jou daarbij.

Prijs € 4.250,=

Dit is inclusief accomodatiekosten, lunch, handout, boek, eSchool en de begeleiding bij de IPMA certificering. Exclusief  BTW en de vergoeding die IPMA in rekening brengt.

Hoe weet je of dit iets voor jou is?

Door te bellen naar 020 4722460 en een afspraak te maken met de trainer, die legt je uit wat we gaan doen en hoe dit jou helpt in je professionele ontwikkeling.

Folder: Van Senior naar Executive (339 downloads)

Details: Van Senior naar executive projectmanager (253 downloads)