Home » Training » IPMA Trainingen » IPMA D Agile Leader

IPMA D Agile Leader

Het IPMA D Agile Leader Certificaat neemt een unieke plaats in onder de Agile Certificeringen. Dit komt omdat de aandacht volledig ligt op mindset en gedrag, daarnaast heeft het een breder toepassingsgebied dan de software onwikkeling industrie. Zelfs de projectmanager van een ‘klassiek’ project heeft Agile Leiderschap nodig.

Deze training is ontwikkeld door John Hermarij die ook bij IPMA verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van deze certificering, als geen ander weet hij je de Agile Mindset aan te leren.

In deze training leert u in drie dagen te denken als een Agile Leider en de effecten van die mindset om te zetten in nieuw gedrag. We bestuderen de Agile Mindset in drie blokken:

  1. Hoe gaat de Agile Leider om met de omgeving?
  2. Hoe ontwikkel je dienend leiderschap?
  3. Hoe lever je op een Agile manier resultaat?

Zowel tijdens de drie dagen als tussendoor reflecteer je op de mindset. We dagen jouw overtuigingen uit en maken die wendbaarder. Natuurlijk ben jij zelf daar de hoofdpersoon in. Door concrete situaties te nemen en deze met de andere deelnemers door te spreken kom je er achter wat het betekent om een Agile Mindset te hebben.

Deze reflectie, discussies en overdenkingen bereiden je voor op het IPMA D Agile Leader Examen, dat voor de volle honderd procent over de mindset gaat. Het examen is pittig maar goed te doen wanneer je deze training hebt gevolgd.

Deze driedaagse training vraagt de volgende investering:

  • 3 dagen training en twintig uur studie.
  • € 1.750 (ex btw) vergoeding voor de training
  • Inschrijfkosten voor het Agile IPMA D examen.

Hieronder kan je het inschrijfformulier downloaden:

Inschrijfformulier Agile Leadership (167 downloads)