Home » Pragmatisch Projectmanagement » Maatwerktrainingen & Coaching

Maatwerktrainingen & Coaching

Maatwerktrainingen

Dhirata ontwikkelt al sinds het begin van deze eeuw projectmanagementtrainingen en heeft daarom een bibliotheek bestaande uit honderden modules en opdrachten op het gebied van projectmanagement. Hierdoor zijn wij in staat om heel snel een nieuwe volledig op maat gemaakte training voor u te ontwikkelen. De koppeling met de praktijkcasuïstiek van de deelnemers die in elke training leidend is, maakt het voor hen actueel en relevant.

De trainers van Dhirata hebben zowel een diepgaande als brede kennis en ervaring met projectmanagement, waardoor we met vertrouwen kunnen zeggen, als het er nog niet is dan ontwikkelen we het. Zolang het maar over projectmanagement gaat.

Een andere mogelijkheid is dat wij trainingen voor u ontwikkelen, die u door uw eigen trainers kunt laten geven. Wij ontwikkelen de training, leiden uw trainers op en u krijgt het materiaal in licentie, waar wenselijk onderhouden wij het materiaal.

Praktijkcoaching

Het echte leren vindt plaats in de praktijk van alle dag. Wij bieden twee diensten aan die dit leren in de praktijk ondersteunen, dit zijn:

  • Individuele praktijkcoaching
  • Praktijkintervisie

Individuele Praktijkcoaching

Onze praktijkcoaching is gericht op het ondersteunen van de coachee in zijn rol als projectmanager. In samenspraak bepalen we de leerdoelen en wat u van de coach verwacht. Dit kan zijn een klankbordfunctie, maar ook het aandragen van ideeën met betrekking tot problemen binnen het project.

Praktijk Intervisie

Praktijkintervisie lijkt op coaching alleen met dat verschil dat er sprake is van intercollegiale coaching onder begeleiding van een intervisor, die uiteraard ook een ervaren projectmanager is. Gedurende een van te voren afgesproken aantal eendaagse intervisiesessies onderzoeken de deelnemers elkanders gedrag en leren ze van en met elkaar. Waar nodig reikt de intervisor nieuwe technieken aan of oefent hij nieuw gedrag.