Home » Pragmatisch Projectmanagement

Pragmatisch Projectmanagement

Onze trainingen Pragmatisch Projectmanagement richten zich op het leren toepassen van technieken en gedragsvaardigheden op doelmatige en doeltreffende wijze. Het effect van een dergelijke stijl van projectmanagement is dat de bureaucratie bijdraagt aan het succes van het project en het gedrag van de projectmanager inspirerend en positief is. In dit genre trainingen zorgen we voor een sterke aansluiting met de praktijk van de deelnemers, alle oefeningen hebben betrekking op door de deelnemers ingebrachte voorbeelden.

Op dit moment geven wij deze trainingen alleen incompany. Afhankelijk van het instapniveau van de deelnemers zijn er verschillende mogelijkheden. Indien zij nog geen projectmanagementtraining hebben gevolgd, adviseren we om te starten met de basistraining van Dhirata, daarna zijn er de techniek- en gedragstrainingen die elk op een specifiek aspect ingaan.

Al deze trainingen maken we volledig op maat. Het spreekt voor zich dat we daar de nodige ervaring in hebben, eventueel integreren wij bestaande bij onze klanten in gebruik zijnde standaards en procedures. Indien nodig ontwikkelen wij een nieuwe module, zolang het maar over projectmanagement gaat.

Wij bieden hiervoor de volgende mogelijkheden: