Home » Dhirata kracht in projectmanagement, kracht in leren

Dhirata kracht in projectmanagement, kracht in leren

Dhirata is de schakel tot lerenKracht in projectmanagement

Dhirata is een Sanskriet woord dat kracht betekent, wij geloven in de kracht van pragmatisme en vanuit die visie trainen en begeleiden we organisaties bij het professionaliseren van hun projectmanagement.

Daarnaast geloven wij in de kracht van mensen, daarom betrekken we de ervaringen van onze klanten, opinieleiders in projectmanagement en natuurlijk de deelnemers aan onze trainingen in de wijze waarop we adviseren en trainen.

Wanneer u naar ons logo kijkt dan ziet u drie doorgetrokken balken, deze staan voor onze kennis en ervaring die we hebben in en met projectmanagement. Dat is ons fundament, de grond waarop we staan. Dan volgen er drie open strepen, deze staan voor het uitdragen van deze kennis en ervaring in de wereld van organisaties. Met enige verbeelding ziet u er een graanveld in. Wij zaaien kennis en ervaring in organisaties, door middel van ons advies en onze trainingen, die daarna zelf een rijke oogst aan succesvolle projecten kunnen binnenhalen.

Dhirata is partner in lerenDhirata uw leverancier in projectmanagement professionalisering!

Wij richten ons specifiek op projectmanagement en alles wat daarmee te maken heeft in de zin van professionalisering en verbetering. Toen we in 2000 begonnen brachten we onze visie als volgt onder woorden:

Wij zijn hier om de wereld een betere vorm van projectmanagement te geven.

Op dat moment leek dit een ambitieuze aan zelfoverschatting leidende opmerking. Toch hebben wij sindsdien, naast in Nederland, trainingen gegeven in: Egypte, Griekenland, Nigeria, Oman, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten en Zwitserland.

Het antwoord op de vraag wat die betere vorm van projectmanagement is, luidt: pragmatiek! Naast onze visie op het gebied van projectmanagement, is dit ook de wijze waarop we onze klanten van dienst zijn. Pragmatisch zoeken naar die oplossing die passend is.

Trainers met praktijkervaringMedewerkers van Dhirata

Onze trainers en adviseurs hebben allen langdurige ervaring als projectmanager, adviseur en/of trainer. Het kan zodoende niet anders dan dat zij allen door hun praktijkervaring pragmatisch in hun aanpak zijn.

Hoewel goed onderlegd in de theorie zijn zij meer praktijkmensen dan theoretici. Met veel enthousiasme delen zij hun ervaring met de mensen die ze begeleiden.

Contactgegevens

Dhirata BV.
Vredebest 16
1191 PP Ouderkerk a/d Amstel
T: 020 – 4722460
F: 020 – 4722461