Home » Onze eSchool » Workshop: Help! Het senior management heeft geen agile mindset

Workshop: Help! Het senior management heeft geen agile mindset

Dat een agile werkwijze altijd succesvol is, is allang niet meer vanzelfsprekend. Veelal ontbreekt het aan een agile mindset. Men doet agile maar is het niet. Niet zelden omdat er in de verschillende managementlagen onvoldoende tot geen agile mindset aanwezig is. We zeggen dan dat de Agile Transitie stokt. Hoe ga je daar dan mee om?

Online leiderschap, gebaseerd op de filosofie en inzichten van de IPMA Leiderschapsgids, helpt je de voor jouw organisatie benodigde wendbaarheid te realiseren. Er is maar één manier om daar achter te komen en dat is door het te ervaren.

Dit is precies wat we je in deze negentig, zeer interactieve, minuten laten ervaren.

  • Idee 1: De Agile Leiderschapsgids van IPMA.
  • Idee 2: Werkvormen in de virtuele ruimte.

De leiderschapsgids is een schatkamer aan inzichten en richtlijnen om de wendbaarheid van een organisatie te beïnvloeden. Je gaat in groepsverband werken met het onderwerp ‘Invloed en belang’ uit de gids. Dat proces wordt begeleid door een kundige online facilitator.

En dan te bedenken dat dit slechts een fractie van de hele gids betreft. Deze workshop is de tweede uit een reeks van vele. De eerste ging over de ‘Verborgen Agile Talenten’ in het team. De nadruk lag daar op de binnenkant van jouw project, nu gaat het veel meer over de buitenkant.

Geïnteresseerd?

Wanneer je denkt dat is iets voor jouw organisatie, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.