Home » Onze eSchool » Workshop: De verborgen agile talenten

Workshop: De verborgen agile talenten

Lege hal

Agile niet vanzelfsprekend succesvol

Dat een agile werkwijze altijd succesvol is, is allang niet meer vanzelfsprekend. Methoden en raamwerken zijn er in overvloed. Maar wat ontbreekt, is een stevig fundament van mindset en gedrag. De Agile Leiderschapsgids van IPMA vervult die noodzakelijke behoefte.

Thuiswerken als een kans

Het vele thuiswerken heeft de roep om zelfsturing sterker gemaakt. Hoe leg je zo’n fundament als je elkaar niet meer op het kantoor ontmoet. Dit schreeuwt om vernieuwende werkvormen die de virtuele wereld juist als uitgangspunt nemen in plaats van deze als een beperking te zien.

Innovatie ontstaat wanneer je twee bestaande ideeën met elkaar verbindt zodat iets nieuws ontstaat. Dat is precies wat je in deze negentig, zeer interactieve, minuten gaat ervaren.

  • Idee 1: De Agile Leiderschapsgids van IPMA.
  • Idee 2: Werkvormen voor de virtuele klas.

De leiderschapsgids is een schatkamer aan inzichten en richtlijnen om de wendbaarheid van een organisatie te beïnvloeden. Je gaat in groepsverband werken met een van die richtlijnen. Door in de groep aanwezige talenten en inzichten te onderzoeken ga je, zonder sturing van bovenaf, ontdekken hoe je in korte tijd de basis legt voor een passende agile cultuur. Dat proces wordt begeleid door een kundige onlinefacilitator.

Geïnteresseerd?

Wanneer je denkt dat is iets voor jouw organisatie, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.