Home » Individuele trainingen » Teampotentie ontsluiten – individueel

Teampotentie ontsluiten – individueel

Dit traject met een personal trainer is een logische stap op de workshop ‘Teampotentie ontsluiten’. Die workshop heeft je laten proeven aan hoe je het beste uit je team kunt halen. Als jij leider of manager van een groep mensen bent dan levert dit traject je direct voordeel op. Samen met de trainer reflecteer je op de behoeften van het team en jouw belangrijke rol daarin.

Een leider is iemand die er voor zorgt dat er een omgeving ontstaat waar binnen individuen zowel kunnen excelleren in hun eigen werk als samenwerken met de anderen. In de workshop hebben we het gehad over:

  • Het evolutionaire perspectief op leiderschap.
  • Faciliteren van ‘wisdom of crowds’.
  • Drijfveren van teamleden.
  • Basisbehoeften van individuen.
  • Overdragen van ervaring.
  • Feedback die werkt.

Tijdens deze sessies zoek je samen met de begeleider naar de praktische toepassing voor jouw team. Het zijn korte sessies van anderhalf uur waarin we je coachen in het zoeken naar de antwoorden voor jouw praktijk. De ene keer is de begeleider een spiegel, de andere keer een klankbord met inhoud. Helemaal afhankelijk van wat jij nodig hebt.

Jouw investering: vanaf €750,= (excl. btw)

Dit traject bestaat uit drie bijeenkomsten, uiteraard is het mogelijk om dit te verlengen.

We begrijpen dat een webpagina niet alles van dit mooie traject kan overbrengen. Daarom nodigen we je uit voor een gesprek met de personal trainer om te kijken of dit iets voor jou is.  Als je geïnteresseerd bent, laat het ons dan hier weten>>.