Home » Individuele trainingen » Pragmatisch Projectmanagement – Individueel

Pragmatisch Projectmanagement – Individueel

Dit programma is speciaal voor projectmanagers die hun competentie op dat gebied willen vergroten. Het bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Een uitgebreide eSchool met veel modules over zowel de harde als de zachte kant van projectmanagement.
  • Het handboek ‘De betere praktijken van projectmanagement’ dat je nog lang na dit programma in je bagage zult meenemen als vraagbaak.
  • Vier sessies van drie uur waar je samen met je personal trainer technieken en inzichten toepast op jouw dagelijkse praktijk.

Dit zijn de onderwerpen die aan de orde komen:

1Voorbereiding van het project

Van definitie tot oplevering
Leveren van kwaliteit voor prijs

2

Halen van de deadlines
Toeleveranciers en wetgeving
Risico’s lopen en kansen nemen

3

Organiseren van een project
Communicatie als motor
Zelfkennis als basis voor succes

4Motiveren leidinggeven

Van de lijn naar project
Verandering en conflicten

Het is een zeer uitgebreid en intensief programma dat tussen de drie en vier maanden duurt. Je verwerft nieuwe relevante direct toepasbare inzichten. Het maakt niet uit of je pas begint of al vele jaren ervaring hebt. Die belofte kunnen we waarmaken omdat jouw praktijk leidend is. Het is mogelijk, wanneer je daar behoefte aan hebt, om na dit traject een aanvang te maken met de felbegeerde IPMA certificering. Maar dat is niet noodzakelijk, het is veel belangrijker dat je op een soepele manier om kunt gaan met de uitdagingen die het project jou voorschotelt.

Jouw investering is: € 1.995,= (excl. btw)

We begrijpen dat een webpagina niet alles van dit mooie traject kan overbrengen. Daarom nodigen we je uit voor een gesprek met de personal trainer om te kijken of dit iets voor jou is.  Als je geïnteresseerd bent, laat het ons dan hier weten>>.