Home » Individuele trainingen » Agile mindset en gedrag – individueel

Agile mindset en gedrag – individueel

Wanneer jij werkt in een agile omgeving en de wens hebt om daar meer uit te halen, dan is dit een traject dat je kunt overwegen. We vullen een leemte in het huidige trainingsaanbod in. John Hermarij is jouw personal trainer, gespecialiseerd in agile mindset en gedrag. Hij heeft de IPMA projectmanagement vereniging geholpen met het opstellen van een leiderschapsgids. Dat was hard nodig, want zoals we weten, heeft het wat tijd gekost voordat de gemeenschap van projectmanagers de agile manier van werken adopteerde als een noodzakelijke innovatie.

Uiteraard is de gids een van de bronnen die we raadplegen tijdens de begeleiding. Maar daar blijft het niet bij. Jouw personal trainer daagt je uit om sterk buiten je kaders te denken. Dat is nodig om sterke uit een plotseling veranderende situatie te komen. Het is niet zozeer dat wat veranderen gaat, maar wat ongemerkt veranderd is dat maakt dat je wendbaar moet zijn.

Daarom gaat het niet over raamwerken en certificeringen die er beschikbaar zijn. Wij vertrouwen erop dat onze collega opleiders dat heel goed kunnen. Hoewel deze (zoals SAFe, LeSS, etc.) een goed uitgangspunt bieden, zijn het uiteindelijk mindset en gedrag waar je het verschil kunt en moet maken. Dat is onze niche en toegevoegde waarde.

In een periode van ongeveer twee maanden spreek je daar in drie sessies van drie uur met je personal trainer over.

Jouw investering is: €750,= (excl. btw)

We begrijpen dat een webpagina niet alles van dit mooie traject kan overbrengen. Daarom nodigen we je uit voor een gesprek met de personal trainer om te kijken of dit iets voor jou is.  Als je geïnteresseerd bent, laat het ons dan hier weten>>.