Home » Individuele trainingen

Individuele trainingen

Individueel – elearning

Met enige trots durven wij te stellen dat wij een zeer uitgebreide verzameling eModules hebben. De meeste van onze trainingen zijn ‘blended’. Dat betekent dat de deelnemers toegang hebben tot verschillende verdiepende modules over de onderwerpen waar de training over gaat. Voor kandidaten die IPMA examens doen, is dit ideaal, ze kunnen op hun eigen tempo alles nog een keertje beluisteren. Zo vaak als ze willen.

Het is mogelijk om de IPMA trainingen zelfstandig in onze eSchool te volgen. We waarschuwen dan wel altijd, omdat eLearning veel discipline vergt. We hebben een aantal voorbeelden van eModules (zonder echter de interactiviteit) als video voor jou om er aan te proeven. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Voorbeeldmodules op YouTube:

Je kunt hier meer informatie vinden over onze IPMA D online training.

Met begeleider

De individuele begeleiding die wij aanbieden is speciaal voor leiders, managers (zowel project- als lijn) en mensen die een rol spelen in een agile omgeving. Het voordeel van een individueel traject is dat dit helemaal op maat is. Samen met een personal trainer spreek je over die zaken die voor jou relevant zijn. Wij noemen dit ook wel eens ‘klankborden met inhoud’.

Onze begeleiders hebben namelijk kennis en inzicht over het onderwerp waar jij het over wilt hebben. Het is dus iets anders als persoonlijke coaching. Onze begeleider zal wanneer dat nodig is ook de weg wijzen. Wij hebben de volgende vormen van: